tråk (a)

alla sover :( jag är lixx inte trött men älskling sover eller han ligger i allafall och är trött.. och resten av familjen sover typ iallafall dom man kan tänkas umgås med.. TRÅKIGT! hoppas de är fint väder i morgon annars blir den dagen också väldigt tråkig tror jag.. men nu måste jag försöka somna (a) <3

.

Tove var här nyss var väl ganska tyst vid bordet men lite kom de ut i allafall var ett tag sen man träffa henne, men de får man försöka ändra på för vi har så kul när de väl gäller :)

Det har åskat också :( får se om de blir mer av de för min del gör de verkligen inget om de inte blir så :)

nu ska jag gå och pussa älsklingen ♥

regn..

Ibland kan dagarna gå väldigt sakta.. men man kan juh inte göra saker hela tiden ;),
har varit i stan inne vid lilian med mamma magnus mattias och joakim :) sen har jag varit och handlat och sen varit ute i regnet kallt typ (a) det bara regnar och regnar allt sånt man inte vill att det ska göra när man har sommarlov.. Jag kommer ingen vart med boken.. jag orkar inte läsa känner helt enkelt inte för de men ändå känner jag behovet av den..
ska väl snart äta eller något får se vad som händer, maten lär väl dröja ett tag till för nu ska juh mamma fika också...
Två av dom personer jag pratar om allt med kommer snart att flytta vilket känns ganska surt eftersom jag ännu är fast här.. kommer inte kunna träffa dom lika ofta och det suger extremt..  



Sommarlov

Okej det var ett tag sen jag skrev men jag har inte riktigt tänkt på det..
Skolan har slutat och lite till.. saknar klassen grymt sjukt mycket men de är bara att svälja och gå vidare..
Börjat läsa Du äger! Maria sa att det var ett tips för att öka min självkänsla jag tror att det kan funka om jag bara hittar orken och tar tag i att skriva i "Braboken" lite trögt bara..
Spotify just nu: Eiffeltornet , det är det som gäller sen är det att sitta och kolla på joakim när han sitter och mobil nördar sig.. "som vanligt" (a).
Dagen har vart ganska trög men sånt händer när man gör något så rullar livet på glatt (oftast) men sen finns det gånger man bara ligger där och känner att man skulle kunna göra något så man är sysselsatt lixx, ganska trögt..

Finns inget att skriva nu.. eller jo det finns det säkert men jag kommer inte på något..



RSS 2.0